Byg & Anlæg

BIOBYG har også en udkørende håndværkerafdeling som meget gerne giver tilbud på forskellige bygge- og anlægsprojekter. Vi har altid udgangspunkt i lufttørret eg som byggemateriale men det kan også bruges til mange forskellige opgaver.

Byg & Anlæg

Lamelbænke

BIOBYGs Lamelbænke er en måde at bygge unikke runde havebænke på. Lamelbænkene er smukke både i private haver og på offentlige steder og de kan designes på et utal af måder.

Petanquebaner

BIOBYGs smukke egetræskanter gør det muligt at anlægge petanquebanen oven på jorden med et minimum af anlægsarbejde. Vi giver gerne en fast pris på en “nøglefærdig” petanquebane.

Hegn

Alle modeller er udført i lufttørret, savskåret egetræ, og vi tør godt sige, at de holder i årevis. Lufttørret egetræ trives i fugtigt miljø; vores modeller er velegnede, hvis I har andet vokse op ad dem.

Naturtrapper og stier

BIOBYGs egetræ er særdeles velegnet til byggeprojekter i naturen. Egetræ er stærkt og holder længe, også når det bruges i fugtige miljøer, da egetræ kræver ingen behandling eller vedligeholdelse.

Anlæg af biodiversitet

Ønsker I et mere levende udeområde så tilbyder BIOBYG virkningsfulde koncepter og konkrete prisbevidste konstruktioner. Vi tilbyder altså både indledende rådgivning og faste priser på anlæg.

Kvashegn

Med et BIOBYG kvashegn får du et lidt anderledes og mere naturligt hegn. Et kvashegn kan rumme en masse liv, der hjælper til at holde en sund have. Det kan også erstatte et almindeligt hegn.