Lamelbænke i lufttørret egetræ

BIOBYGs lamelbænke er et kreativt byggekoncept. Det skaber bænke i spændende former – runde, S-formede, halvcirkler osv. Bænkenes højde kan varieres trinvis eller i hop. Bænkene kan have ryglæn eller de kan bygges så de rummer et bed eller en sandkasse.   

Lamelbænkene er ideelle til offentlige eller halv-offentlige områder. Her bruges de som urbane møbler, bålbænk eller som uformelt mødested (pausested) ved virksomheder, museer, kirker osv.  

Lamelbænkene bygges i lufttørret egetræ. Det er et smukt materiale der – uden nogen former for behandling eller vedligeholdelse – har en forventet levetid på mere end 15 år.  

Byggesæt 

Lamelbænkene forhandles også som byggesæt. Her er træet skåret på mål og pakket sammen med de nødvendige skruer. Det er et ”sjovt” byggesæt for voksne og så sparer man jo også godt halvdelen af prisen. Se mere om lamelbænken som byggesæt her.  

Nøglefærdig – leveret og monteret 

Hvis man ønsker et tilbud på en nøglefærdig lamelbænk skal man kontakte os. Alle bænkene designes til det konkrete formål/placering og har derfor forskellig størrelse, udformning, underlag osv.  

Ring gerne – så kan vi aftale hvilke informationer vi skal bruge før vi kan give en endelig pris. Man kan også udfylde formularen nederst på siden – så ringer vi til jer. 

Priseksempel 

7/8 af en rund bænk med 320cm i udvendig diameter, og indvendig diameter ”hullet” 220cm, opsat på blødt underlag (græs) koster ca. 24.000 kr. inkl moms. 

Kontakt os

    Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår er gældende.