Fragtpriser

Odense (og Blommenslyst): kr. 500,- inkl. moms.
Fyn og i Jylland: kr. 760,- inkl. moms.
Sjælland og Lolland/Falster: kr. 880,- inkl. moms.

Priserne gælder fastland og brofaste øer.

OBS: Hvis ordren er mindre end kr. 2600,- inkl. moms, er prisen på fragt BIOBYGs faktiske omkostninger til fragtselskabet. Eks.: En 300 cm. lang forsendelse til Sjælland koster ca. kr. 1250 inkl. moms, en 240 cm. lang forsendelse til Sjælland koster ca. kr.1060,- inkl. moms. På ordre der vejer mere end kg.1000 tilbydes en konkret fragtpris på den specifikke ordre. Den relevante fragtpris oplyses altid i tilbudsmail.

Praktisk

Levering sker med fragtmand. Orden bliver pakket på palle og levering er såkaldt kantstenslevering. Det vil sige, at det ikke er muligt at levere i f.eks. kolonihaver eller andre steder, hvor en lastbil ikke kan komme. Ordren sættes uden kvittering.

Levering

Man modtager en sms, når ordren er afhentet hos BIOBYG, og man kan forvente at ordren leveres hverdagen efter – det sker i mere end 90% af tilfældene. Om fragtguderne vil, bliver man kontaktet ca. 30 min. før levering eller får en sms når ordren er leveret.

OBS: Hvis egetræsplankerne bliver våde mens de ligger på fliser, kan dette afstedkomme brune pletter/plamager på fliserne. Disse pletter går væk igen af sig selv og processen kan fremskyndes med afvaskning i brunsæbe.   

Afhentning

Man kan gratis afhente sine bestillinger på Højeløkkevej 23, 5690 Tommerup.

Kontakt værkfører Jan Nyholmgaard på tlf: 30243016 hvis der er spørgsmål.