Egtor

Bænken Egtor bygges i 80x80mm lufttørrede egestolper. Den egner sig godt til det offentlige eller semi-offentlige rum og fås også med armlæn. Den kræver ingen vedligeholdelse og har en forventet levetid på 15+ år. Egtor er en meget skulpturel og moderne havebænk. Den skiller sig ud i sin geometriske konstruktion og bliver meget hurtigt et samtaleemne – noget som ikke mange havebænke formår.

Materiale

Lufttørret egetræ

Forarbejdning

Biohøvlet

Dybde

46 cm

Siddehøjde

46 cm

Konfiguration
Byggevejledninger

Konfiguration

 • Længde (cm) *

  Min: 150Max: 298

 • Armlæn *

 • Estimeret pris (pr. stk.) *

 • Estimeret pris (pr. stk.) *

Byggevejledninger

Levering

Levering sker med fragtmand. Orden bliver pakket på palle og levering er såkaldt kantstenslevering. Det vil sige, at det ikke er muligt at levere i f.eks. kolonihaver eller andre steder, hvor en lastbil ikke kan komme. Ordren sættes uden kvittering.

Man modtager en sms, når ordren er afhentet hos BIOBYG, og man kan forvente at ordren leveres hverdagen efter – det sker i mere end 90% af tilfældene. Om fragtguderne vil, bliver man kontaktet ca. 30 min. før levering eller får en sms når ordren er leveret.

Fragtpriser

 • Odense (og Blommenslyst): 500 kr.
 • Fyn og i Jylland: 760 kr.
 • Sjælland og Lolland/Falster: 880 kr.

  Priserne er inkl. moms og gælder fastland og brofaste øer.

OBS: Hvis ordren er mindre end 2600 kr., er prisen på fragt BIOBYGs faktiske omkostninger. Eks.: En 300 cm lan forsendelse til Sjælland koster ca. 1250 inkl. moms; en 240 cm lang forsendelse til Sjælland koster ca. 1060 kr. På ordre der vejer mere end 1000 kg tilbydes en konkret fragtpris på den specifikke ordre. Den relevante fragtpris oplyses altid i tilbudsmail.

RELATEREDE PRODUKTER