Lamelmodellen

Vores kapilærkasseskjulere er lavet i egetræ. Egetræ patinerer smukt og levetiden er meget lang. BIOBYGs Kapilækasseskjuler – Lamelmodel – er lavet i egetræslister.
Skjuleren er ikke ”tæt” men dekorativ og patinerer smukt. Den måler udvendigt 90x48x44cm uden espalier. Modellen passer til kapilærkasser med maks. målet 80×40 cm og en højde på ca. 29 cm. Der kan tilkøbes fødder eller hjul. Den mørke udgave er behandlet med farveløs træolie; det har kun betydning for det umiddelbare udtryk og ikke den generelle holdbarhed.

Materiale

Lufttørret egetræ

Forarbejdning

Savskåret

Konfiguration
Byggevejledninger

Konfiguration

  • Hjul/Fødder *

  • Estimeret pris (pr. stk.) *

Byggevejledninger

Levering

Levering sker med fragtmand. Orden bliver pakket på palle og levering er såkaldt kantstenslevering. Det vil sige, at det ikke er muligt at levere i f.eks. kolonihaver eller andre steder, hvor en lastbil ikke kan komme. Ordren sættes uden kvittering.

Man modtager en sms, når ordren er afhentet hos BIOBYG, og man kan forvente at ordren leveres hverdagen efter – det sker i mere end 90% af tilfældene. Om fragtguderne vil, bliver man kontaktet ca. 30 min. før levering eller får en sms når ordren er leveret.

Fragtpriser

  • Odense (og Blommenslyst): 500 kr.
  • Fyn og i Jylland: 760 kr.
  • Sjælland og Lolland/Falster: 880 kr.

    Priserne er inkl. moms og gælder fastland og brofaste øer.

OBS: Hvis ordren er mindre end 2600 kr., er prisen på fragt BIOBYGs faktiske omkostninger. Eks.: En 300 cm lan forsendelse til Sjælland koster ca. 1250 inkl. moms; en 240 cm lang forsendelse til Sjælland koster ca. 1060 kr. På ordre der vejer mere end 1000 kg tilbydes en konkret fragtpris på den specifikke ordre. Den relevante fragtpris oplyses altid i tilbudsmail.

RELATEREDE PRODUKTER